Το όνειρο που γίνεται αληθινό
March 30, 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
July 15, 2011
Show all

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Φίλοι µας,


Η Συναυλία αυτή έχει μεγάλη σημασία για όλους και ιδιαίτερα για το Νέο Δ.Σ. της ΕΦΕΛΣ, διότι είναι η πρώτη του εκδήλωση και διότι θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν τα μέλη μαζί με τη Διοίκηση του Θεάτρου.
Επιδίωξή μας είναι στα εγκαίνια της Νέας ΕΛΣ στο Δέλτα του Π. Φαλήρου η Εταιρεία, να την έχει βοηθήσει με εκδηλώσεις που να ξεχωρίζουν αλλά και με ανθρώπους που ξεχωρίζουν.
Περιμένουμε τις σκέψεις σας, τις προτάσεις σας, τις κρίσεις σας. Όλα θα είναι χρήσιμα.
Ζητούμε τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα στις Παραστάσεις.
Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε.
Η παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Λ.Σ. Νίκου Μουρκογιάννη και ολόκληρου ελπίζουμε του Δ.Σ. της Λυρικής καθώς και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή μας Μύρωνα Μιχαηλίδη θα σηματοδοτήσει μιά καινούργια αρχή στις σχέσεις Μελών και Διοίκησης.
 
29042011-2
 
O Προέδρος του Δ.Σ. της Ε.Λ.Σ. Νίκος Μουρκογιάννης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μύρωνας Μιχαηλίδης

Παρακαλούμε όλους σας να δώσετε το παρόν αυτή τη βραδυά ώστε να έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους που πραγματικά μοχθούν για την Εθνική Λυρική Σκηνή και να μας πληροφορήσουν για τις εξελίξεις που μας αφορούν.
Από εσάς ένα πράγμα θέλουμε. Να γράψετε μέλη τους εκλεκτούς φίλους σας. Είναι απαραίτητο και για την Εταιρεία αλλά και για την τόνωση του Θέατρου.
Από την Εθνική Λυρική σκηνή και από τα Ωδεία ξεκινάει το φυτώριο των εξαιρετικών Ελλήνων Λυρικών Καλλιτεχνών.
Δεν είμαστε Θέατρο μόνο μετακλίσεων αλλά Θέατρο οργανωμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει με τους Καλλιτέχνες και το εν γένει κατάλληλο προσωπικό του, κάθε πρόκληση.
Η ΕΦΕΛΣ μπορεί να μήν είναι Εταιρεία Χορηγών, ή επαγγελματιών Μουσικών, αλλά είναι Εταιρεία Φίλων που αγαπούν, στηρίζουν και θα στηρίζουν τη μοναδική Εθνική Λυρική Σκηνή της Ελλάδος.
Ας συναντηθούμε λοιπόν ΟΛΟΙ την Παρασκευή 29/4/2011 στη συναυλία μας στο Φουαγιέ.

Καλό Πάσχα

Με αγάπη
 
sfragida